Ne pristajte na mlaku kafu, loše prijatelje i osrednje muškarce - Ženo zaslužuješ najbolje

Svako bi trebao težiti da živi život koji odražava ono što istinski voli, u čemu uživa i što ga čini srećnim.


Ne bi trebali tolerisati ništa što im ne prija ili ne donosi radost. Žena, posebno, zaslužuje samo najbolje za sebe. Ne bi trebala pristajati na manje od toga, bilo to mlaka kafa, loši prijatelji ili osrednji muškarci. Žena zaslužuje sve najbolje. Ako vaša strast prema životu zastrašuje ljude oko vas, onda ti ljudi ne pripadaju vašem krugu. Ako vaša energija nadmašuje nekoga, oslobodite ih. 

Nije sebično činiti ono što vam je potrebno da biste se osjećali ispunjeno i sretno. Biti s lošim prijateljima koji vas iskorištavaju ili s partnerom koji vas ne cijeni, neće vam donijeti sreću. Život je prekratak da biste trošili energiju na stvari koje vas iscrpljuju ili ne ispunjavaju. Nemojte se žrtvovati kako biste udovoljili drugima ili kako biste se uklopili u njihova očekivanja. 

Imajte više poštovanja prema sebi. Fokusirajte se na ono što vam donosi radost i sreću. Odlučite da nećete više biti objekat za nečije ispucavanje frustracija ili pasivni promatrač tuđih zahtjeva. Prestanite tolerisati loše postupke drugih prema vama. Ignorišite negativne ljude koji uvijek vide samo crno i koji se nikada ne trude promijeniti svoje okolnosti. Ne gubite vrijeme objašnjavajući svoje stavove onima koji ne pokazuju razumijevanje za vas. 

Vaša sreća i dobrobit su prioritet, i zaslužujete okruženje koje vas podržava i cijeni.

No comments

Powered by Blogger.