"Problem je što sa lošim osobama tražite vezu, a sa dobrima avanturu" - Iskrena poruka

Mnogi ljudi doživljavaju razočaranja u ljubavi jer često tragaju za vezom s osobama koje nisu dobre za njih, dok istovremeno priželjkuju avanturu s onima koji su dobronamjerni. 


Postoje pojedinci koji izbjegavaju život u paru, ne zbog nedostatka afiniteta prema tome, već zbog straha. Strahuju od ponavljanja prošlih bolnih iskustava, boje se da se emotivno obavežu, strepe od prevelike predanosti koja bi ih mogla dovesti do razočaranja. 

Vjerojatno se osjećate slično jer ste tražili ljubav u krivim ljudima. Primamljive su vam "loše" osobe koje na kraju iznevjeravaju, dok su vam one dobre osobe nekako neprivlačne. Niste dali pravu šansu pravoj ljubavi i niste svjesni koliko propuštate. Možda čak sebi i drugima lažete tvrdeći da niste tip osobe koja se vezuje za samo jednu osobu, ali duboko u sebi znate da to nije istina. 

I vi težite istinskoj ljubavi, želite pripadati jednoj osobi, ali se plašite i ne dajete pravim ljudima priliku. Strah je taj koji nas koči u ostvarivanju najboljih aspekata života, bilo da je riječ o karijeri, uspjehu, novcu ili posebno ljubavi. Nemojte se bojati predanosti, to je samo odluka kojom birate opciju koja vam najbolje odgovara, ništa drugo. Neće svi koje sretnete biti ljubav vašeg života i to je sasvim u redu. 

Prava ljubav ne dolazi u obliku viteza na bijelom konju niti čeka do kraja vaših dana; to nije ljubav na prvi pogled, već ona koja se gradi kroz godine zajedničkog iskustva. Ta ljubav nije savršena, ima svojih uzleta i padova, ali je najljepša stvar koju čovjek može doživjeti. To je posvećenost, odanost, ljubav koja traje cijeli život - to je ono što bi svaki čovjek trebao poželjeti. Sljedeći put kad tražite ljubav, dajte priliku dobrom čovjeku, a ne onom koji će vaš život pretvoriti u haos.

No comments

Powered by Blogger.