Detaljan horoskop do 04.08 - Sreća bi mogla da prati Bikove, Strijelčeve i Vage

Horoskop Pavla Globe za nedelju od 29. jula do 04. avgusta 2024. 


Ovan Pred Ovnovima je period ispunjen pozitivnom energijom. Planetska konstelacija će vam i dalje donosit pozitivne vibracije, što će se odraziti na vaš profesionalni i ljubavni život. Ova sedmica je izuzetno važna za vas; idealno je vrijeme da se uhvatite ukoštac sa zadacima koje ste odlagali. Očekujte uzbudljive susrete i mnogo sreće u ljubavnim poslovima, posebno ako ste trenutno sami. 

Bik Za Bikove, domaći prostor će postati ključna zona moći. Preporučuje se da se u početku sedmice posvetite organizaciji i čišćenju, kako biste oslobodili prostor za nove početke. Ova sedmica će biti vrlo produktivna, pa je odličan trenutak za pokretanje novih projekata i donošenje važnih odluka. U ljubavnim pitanjima, vaša sreća će biti na visokom nivou, a komunikacija s drugima će biti ugodna i pozitivna. Subotu i nedjelju najbolje je provesti u tišini, pripremajući se za nadolazeći retrogradni Merkur. 

Blizanci Ova sedmica je savršena prilika za unapređenje vašeg blagostanja i raspoloženja. Počnite od ponedjeljka i fokusirajte se na fizičku aktivnost koja će vam podići raspoloženje i samopouzdanje. Komunikacija s voljenim osobama će biti izuzetno pozitivna. Pokušajte se distancirati od prošlih neuspjeha i problema; ne dozvolite da vas prošlost sputava. Ostavite negativnost iza sebe i usmjerite se na sadašnji trenutak. 

Rak Rakovi bi trebali obratiti pažnju na savjete drugih i ne bojati se slijediti dobre primjere. Ovo je posebno važno tokom perioda intenzivne kreativne aktivnosti. Poslušajte svoju intuiciju i ne bojte se istraživati nove ideje. Ovo je povoljan trenutak za one koji traže ljubav; otvorite se novim prilikama i ne bojte se pokazati svoje prave osjećaje. 

Lav Lavovi će uspjeti u nekoj novoj i značajnoj oblasti. Nemojte se obeshrabriti, čak i ako ste se ranije suočavali s razočaranjima. Možda je ovo bio test vaših snaga od strane Univerzuma. Vaša najveća prednost biće vaša nekonvencionalna inteligencija. Izbjegavajte sebičnost i impulzivne postupke, i radije dijelite pozitivnost i dobrotu s drugima. 

Djevica Djevice bi trebale iskoristiti ovaj period za ispravljanje starih grešaka i započinjanje novih projekata. Uđite u ritam sedmice i preduzmite važne korake prema unapređenju. Poslušajte svoje šesto čulo i nemojte se bojati posjeta prijateljima, rodbini, ili planiranja različitih aktivnosti. Ključ uspjeha leži u vašoj aktivnosti i angažmanu. 

Vage Vage će imati koristi ako se usmjere na pomoć svojim kolegama, prijateljima, partnerima i porodici. Nastojte otkrivati nove aspekte samorazvoja i postavljati sebi nove ciljeve. Planete će vam donijeti pozitivne promjene i sreću. Izbjegavajte prekomjerno preuzimanje obaveza i trudite se da balansirate rad i slobodno vrijeme. 

Škorpije U periodu od 29. jula do 4. avgusta, Škorpije bi trebale izbjegavati nagle i ishitrene odluke, bilo u ljubavi ili poslu. Sada je važno biti razborit i pažljiv, te se fokusirati na rješavanje dugova. U ljubavnim odnosima, slušajte partnera i budite diplomatičniji. Ako se pojave problemi, pokušajte ih riješiti bez podizanja tona. 

Strijelac Strijelci će imati produktivnu sedmicu. Vaša harizma i šarm će vam pomoći u ljubavnim odnosima, što je idealno za započinjanje novih romansi i flertovanja. Merkur će vam pružiti upute gdje pronaći rješenja za kompleksne probleme. Svijetle emocije i novi utisci pomoći će vam da se oslobodite starih briga i poboljšate svoje raspoloženje. 

Jarac Jarčevima će biti potrebno dodatno strpljenje tokom ove sedmice. Moguće je da će se susresti s razočaranjima od strane stranaca ili zahtjevnim osobama. Ako ste u vezi, razmislite o sljedećem koraku u odnosu i radije tražite pomirenje umjesto da se fokusirate na probleme. Usmjerite svoju pažnju na posao i kućne obaveze. 

Vodolija Da biste poboljšali svoje stanje, Vodolijama je preporučljivo uvesti novine u svoj život. Ovo može uključivati traženje novih izvora prihoda ili inspiracije u poslovnim aktivnostima, kao i iznenađivanje voljene osobe s nečim posebnim. Upotrijebite kreativnost za stvaranje zanimljivih i neobičnih trenutaka u svom životu. 

Riba Ribama će samopouzdanje donijeti uspjeh ove sedmice. Budite pažljivi u profesionalnim i financijskim pitanjima, izbjegavajte velike kupovine. Ovi dani su odlični za komunikaciju, ljubav i pronalaženje srodne duše. Vikendom se posvetite učenju i sticanju novih znanja; vaše pamćenje će biti oštro i spremno za izazove.

No comments

Powered by Blogger.