Pun Mjesec 21.07 - Lavovi vrijeme da se opustite, Rakove čekaju ljubavni problemi

Pun Mjesec krajem jula donosi značajne promjene za sve znakove Zodijaka, otvarajući vrata za rješavanje ključnih životnih pitanja. Evo kako će se to odraziti na svakog od dvanaest znakova: 


Ovan Ovnovi će doživjeti pun Mjesec u svojoj 10. kući, što upravlja njihovom karijerom i javnim imidžom. Očekuje ih napetost u balansiranju privatnog života i karijere, što može dovesti do ključnih prekretnica. Retrogradni Saturn i Neptun u njihovom 12. polju ukazuju na potrebu za introspekcijom i suočavanjem s podsvjesnim strahovima. Financijski izazovi, nagla promjena u financijskoj situaciji, te pitanja ljubavi i hobija dodatno će testirati njihovu stabilnost. 

Bik Bikovi će iskusiti pun Mjesec u svom 9. polju, koje upravlja visokim obrazovanjem, putovanjima i duhovnošću. Planovi za obrazovanje ili putovanja mogu biti odgođeni ili podložni neočekivanim preprekama. Uran u njihovom 1. polju upozorava na potrebu za pažnjom prema vlastitom zdravlju. Retrogradni Saturn i Neptun u 11. polju donose provjeru stvarnosti u društvenim krugovima i dugoročnim ciljevima. 

Blizanci Pun Mjesec u 8. polju Blizanaca, koje se bavi krizama, zajedničkim resursima i transformacijom, donosi osjećaj gubitka kontrole nad životom. Uran u 12. polju upozorava na neočekivane događaje i opasnosti. Retrogradni Saturn i Neptun u 10. polju potiču ih na ponovnu procjenu karijere i javnog imidža. 

Rak Rakovi će doživjeti pun Mjesec u svom 7. polju, koje se bavi partnerstvima i ugovorima. Napetosti u vezama mogu doći do vrhunca, ali i do transformacije odnosa. Uran u 11. polju donosi iznenadne promjene u društvenim krugovima. Saturn i Neptun u 9. polju potiču ih na realnu procjenu vjera, putovanja i osobnih uvjerenja. 

Lav Lavovi će se suočiti s punim Mjesecom u svom 6. polju, koje upravlja svakodnevnim navikama, radnim okruženjem i zdravljem. Prekomjerni napori mogu ih dovesti do iscrpljenosti i zdravstvenih problema. Uran u 10. polju upozorava na neočekivane promjene u karijeri i javnom imidžu, dok ih Saturn i Neptun u 6. polju potiču na realnu procjenu dnevnih rutina. 

Djevica Djevice će doživjeti pun Mjesec u svom 5. polju, koje se odnosi na kreativnost, djecu i ljubavne odnose. Intenzivne emocije u ovim područjima mogu potaknuti kreativne procese i osobni rast. Uran u 9. polju upozorava na izazove u vezi s putovanjima i obrazovanjem. Saturn i Neptun u 7. polju potiču ih na realnu procjenu partnerstava i dugoročnih planova. 

Vaga Pun Mjesec će se dogoditi u 4. polju Vage, što simbolizira dom, obitelj i unutarnju sigurnost. Vage će intenzivno osjetiti utjecaj ovog punog Mjeseca, koji će dovesti u pitanje njihov osjećaj stabilnosti i temelja. Transformacije koje su u toku mogu poremetiti njihovu udobnost i naterati ih da preispitaju što zaista znači biti siguran i utješen u svom domu. Konjunkcija Urana i Algola u 8. kući dodatno komplicira situaciju, naglašavajući potencijalne krize, transformacije i upravljanje zajedničkim resursima. Ovaj period može donijeti neočekivane okolnosti koje zahtijevaju brzu prilagodbu. 

Škorpje Pun Mjesec će se odigrati u 3. polju Škorpija koje upravlja kratkim putovanjima, komunikacijom i mentalnim prostranstvom. Škorpije mogu osjetiti frustraciju i osjećaj preplavljenosti svojim mislima, a savjetuje se da iskoriste energiju punog Mjeseca za vođenje dnevnika ili organiziranje svojih misli. Ovo može pomoći u dobivanju jasnoće o uzorcima koji se ponavljaju i potaknuti transformaciju u načinu razmišljanja. Konjunkcija Urana i Algola u 7. polju upozorava na potencijalne nesreće u partnerstvu i njihov utjecaj na javnu reputaciju, što zahtijeva dodatnu pažnju i brigu. 

Strijelac Pun Mjesec će obasjati 2. polje Strijelca, koje se odnosi na novac, resurse i materijalno bogatstvo. Strijelci mogu doživjeti izazove u ovom području, što može dovesti do značajnih promjena i transformacija. Konjunkcija Urana i Algola u 6. polju upozorava na neočekivane događaje koji mogu poremetiti svakodnevne navike, radno okruženje ili zdravstvene probleme. Retrogradni Saturn i Neptun u 4. polju naglašavaju potrebu za realnom procjenom obiteljskih odnosa, sigurnosti i doma, što može izazvati nerealna očekivanja i suočavanje s istinskom prirodom temelja njihovog života. 

Jarac Jarci će osjetiti pun Mjesec u svom 1. polju, koje simbolizira identitet, osobni prostor i izgled. Ovaj period može dovesti do sukoba s drugima i intenzivnih emocionalnih reakcija. Preporučuje se da Jarci pronađu miran način oslobađanja ovih energija i izbjegavanje prenatrpanih okruženja. Konjunkcija Urana i Algola u 5. polju upozorava na potencijalne nesreće ili izazove u vezi s kreativnošću, djecom, ljubavlju ili hobijima, što može privremeno umanjiti njihovu životnu radost. Retrogradni Neptun i Saturn u 3. polju potiču ih da realno sagledaju svoje mentalne obrasce, odnose s braćom i sestrama te kratka putovanja, što može biti izazovno, ali nužno za osobni razvoj. 

Vodolije Vodolije će doživjeti pun Mjesec u svom 12. polju, koje se odnosi na podsvijest, snove i tajne. Ovaj period može ih teško opteretiti, posebno s povećanom anksioznošću ili noćnim morama. Važno je da se Vodenjaci pozabave svojim strahovima i oslobode akumulirane emocionalne napetosti. Plutonova transformirajuća snaga može im pomoći da pronađu unutarnji mir i jasnoću. Retrogradni Saturn i Neptun u 2. polju naglašavaju potrebu za praktičnim pristupom financijama, materijalnim resursima i vrijednostima, što može zahtijevati revidiranje njihovog stava prema materijalnom bogatstvu i stabilnosti. 

Ribe Ribe će doživjeti pun Mjesec u svom 11. polju, koje upravlja društvenim krugovima, ciljevima i umrežavanjem. Ovaj period može donijeti spoznaje o njihovim društvenim vezama i razlikama između njihovih trenutnih situacija i budućih težnji. Transformacija potaknuta Plutonom može im pomoći da prepoznaju svoje prave želje i prilagode se novim okolnostima. Retrogradni Saturn i Neptun u 1. polju pozivaju Ribe da realistično sagledaju svoj identitet i postupke, što može biti izazovno, ali nužno za osobni razvoj.

No comments

Powered by Blogger.