Samo rijetki nađu blizanački plamen - Kada ga pronađete prolazite kroz 7 faza povezanosti

Sigurno ste čuli za koncept srodnih duša, no vjerojatno niste puno čitali o onome što duhovnici nazivaju blizanačkim plamenom. 


Blizanački plamen je duboka duhovna veza koja se događa između dvije duše koje su iznikle iz istog izvora. Dok srodne duše možete imati više u životu, blizanački plamen je jedinstven jer predstavlja vašu drugu polovicu, osobu koja vas najbolje razumije i s kojom dijelite duboku i duhovnu vezu. 

Ovaj susret sa blizanačkim plamenom prolazi kroz nekoliko važnih faza koje mogu biti ključne za razumijevanje i uspjeh ove posebne veze. 

Prva faza: Priprema U ovoj fazi, obje osobe, iako možda nisu svjesne toga, osjećaju da negdje postoji ta jedinstvena osoba koja ih čeka. Važno je da se oba partnera fokusiraju na vlastiti osobni razvoj prije nego što se susretnu. Ovo je vrijeme kad treba raditi na sebi, rasti i pripremiti se za susret s blizanačkim plamenom. 

Druga faza: Prvi susret Kada se prvi put susretnete sa svojim blizanačkim plamenom, to može biti trenutak snažne hemije i prepoznavanja. Možda ćete osjetiti kao da ste se već poznavali ili kao da je ta osoba dio vašeg života oduvijek. Intuicija će vam možda dati signal da je to ta osoba s kojom trebate uspostaviti dublji kontakt. 

Treća faza: Zaljubljivanje Kako veza s blizanačkim plamenom napreduje, osjećaji će postati intenzivniji. Bitno je ne izgubiti sebe u vezi, već uživati u procesu upoznavanja i rasta zajedno. Ovo je vrijeme kada se osjećaji duboko razvijaju i kad se shvaća da je veza s blizanačkim plamenom nešto posebno i jedinstveno. 

Četvrta faza: Definiranje veze Kako veza postaje ozbiljnija, osjećaji će postati još intenzivniji. Blizanački plamen je kao ogledalo koje vam pomaže da bolje razumijete sebe i svoje duboke unutarnje procese. Ova faza zahtijeva otvorenost i iskrenost kako bi se definirala priroda veze. 

Peta faza: Postavljanje granica Svaka veza s blizanačkim plamenom je jedinstvena i može uključivati postavljanje granica. Ovo je vrijeme kad se odnos testira kako bi se vidjelo je li moguće da se održi jaka veza ili ne. Ponekad su granice nužne radi vlastitog osobnog rasta i razvoja. 

Šesta faza: Prihvaćanje i otpuštanje Razdoblje razdvojenosti može biti kritično za rast u vezi s blizanačkim plamenom. Ovo je vrijeme kada trebate razmisliti o vezi, naučenim lekcijama i osobnom rastu. Ponekad je potrebno vrijeme za osobni razvoj kako bi se nastavila veza s blizanačkim plamenom na zdrav način. 

Sedma faza: Ponovno spajanje Budući da je veza s blizanačkim plamenom duboko duhovna, postoji šansa da se ponovno spojite s vašim blizanačkim plamenom u ovom životu ili u nekom budućem. Ako se ponovno spojite u ovom životu, to može rezultirati jedinstvenom i dubokom vezom koja se može opisati samo kao potpuno jedinstvo s blizanačkim plamenom. 

Razumijevanje ovih faza može vam pomoći da se pripremite za susret s vašim blizanačkim plamenom i da cijenite duboku duhovnu vezu koju dijelite. Bitno je da ostanete otvoreni, iskreni i da se posvetite vlastitom osobnom rastu kako bi ova veza mogla cvjetati na najbolji mogući način.

No comments

Powered by Blogger.