Vladavina Lava od 23.7.do 22.8 - Vage uživaju u druženju, Lavovima sve ide od ruke

Šta svaki horoskopski znak može očekivati ove sezone Lava: 


Ovan (20. mart - 19. april) Sezona Lavova donosi pojačanje vaših umjetničkih poriva i želju za igrom, što je savršeno za Ovnove. Sunce u vašoj petoj kući naglašava romantiku, kreativnost i zabavu. Ovo je vrijeme kada možete slobodno izraziti svoje emocije kroz kreativne projekte i uživati u kvalitetnom vremenu s onima koje volite. 

Bik (20. april - 20. maj) Za Bikove, sezona Lava je vrijeme za uživanje u kvalitetnom vremenu sa porodicom i bliskim prijateljima. Sunce u vašoj četvrtoj kući naglašava kućni život i odmor s voljenima. Opustite se u omiljenom porodičnom okruženju ili šetajte u prirodi kako biste obnovili duh. 

Blizanci (21. maj - 20. juni) Sezona Lavova podiže vašu radoznalu i komunikativnu prirodu na nove visine. Sunce u trećoj kući ističe informacije i kratka putovanja. Ovo je savršeno vrijeme da se povežete sa svijetom oko sebe, istražite nova područja i uživate u razgovorima s raznim ljudima. 

Rak (21. jun - 22. jul) Rakovi, nakon rođendanske sezone, fokusirajte se na novac i vrijednosti jer sunce prolazi kroz vašu drugu kuću. Ovo je vrijeme za razmišljanje o tome kako cijenite sebe i svoj rad. Razmislite o svojim financijskim ciljevima i potražite načine da poboljšate svoju financijsku stabilnost.

Lav (23. jul - 22. avgust) Dobrodošli u svoju sezonu, Lavovi! Sunce u vašoj prvoj kući jača vaše samopouzdanje i usmjerava vas na osobni razvoj i strastvene projekte. Ovo je vrijeme kada možete zasjati u centru pažnje i ostvariti svoje ciljeve s velikim entuzijazmom. 

Devica (23. avgust - 22. septembar) Sezona Lava može biti vrijeme introspekcije za Device. Sunce u vašoj dvanaestoj kući potiče duhovnost i snove. Iskoristite ovo vrijeme za meditaciju, refleksiju i postavljanje dugoročnih ciljeva koji su u skladu s vašim unutrašnjim bićem. 

Vaga (23. septembar - 22. oktobar) Za Vage, sezona Lavova donosi naglasak na društvene veze i prijateljstva. Sunce u vašoj jedanaestoj kući podstiče umrežavanje i timski rad. Uživajte u druženju s prijateljima, kolegama i komšijama, jer ćete lako moći udružiti snage i ostvariti zajedničke ciljeve.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar) Škorpije, sezona Lavova aktivira vašu desetu kuću karijere. Ovo je vrijeme za napredak u poslu, bilo da se radi o promociji, novim projektima ili sticanju priznanja za svoj rad. Iskoristite ove četiri sedmice za ulaganje u svoju profesionalnu budućnost. 

Strijelac (22. novembar - 21. decembar) Strijelci, sezona Lava vas potiče na avanture i učenje. Sunce u devetoj kući podstiče vaše istraživačke nagone i želju za višim znanjem. Iskoristite priliku da putujete, širite vidike i povežete se s ljudima koji će proširiti vašu perspektivu. 

Jarac (22. decembar - 19. januar) Za Jarce, sezona Lava donosi naglasak na emocionalne veze i zajedničke resurse. Sunce u vašoj osmoj kući podstiče intimnost i otvorenost prema partneru ili voljenima. Ovo je vrijeme da dublje istražite svoje osjećaje i podijelite svoju ranjivost s drugima.

Vodolija (20. januar - 18. februar) Sezona Lavova naglašava vaše partnerske odnose, bilo da su romantični ili poslovni. Sunce u sedmoj kući partnerstva podstiče saradnju i podršku među vama i vašim partnerima. Iskoristite ovo vrijeme za jačanje veza i postizanje zajedničkih ciljeva. 

Ribe (19. februar - 20. mart) Ribe, sezona Lava je vrijeme za unapređenje vaše wellness rutine i svakodnevnih navika. Sunce u šestoj kući wellnessa podstiče produktivnost i brigu o zdravlju. Pronađite načine da budete efikasniji i unaprijedite svoju unutrašnju ravnotežu kroz praktične korake.

No comments

Powered by Blogger.