Žena se nikada neće umoriti od ljubavi - Umoriće se od života u laži

Žena nikada ne prestaje sanjati, nadati se i vjerovati, ali joj dosadi živjeti u laži. 


Nema muškarca na svijetu koji može razumjeti žensku ljubav, strpljenje i nadu, baš kao što niko ne može shvatiti žensku bol. Ona ne odlazi iz ponosa ili da bi dokazala da može otići; ona odlazi zbog boli koju osjeća zbog kukavičluka. Sjećate se kada vas je molila da joj ne lažete? Možda da, možda ne? Više ne traži odgovore kao prije. Dosta joj je otkrivanja tvojih laži koje si branio svim svojim bićem. 

Stavila je svoju ljubav pred tebe, čovjeka koji ju je lagao i povrijedio kao niko prije. Nema većeg grijeha od povrijediti ženu i nanijeti joj bol i tugu. Žena je simbol žrtve, ali i pobjede. Žena može biti najveći dar ili najveća kletva. Ti biraš što ćeš probuditi u njoj. Laž nije ništa novo za ženu, ali zapamti da ona uvijek osjeti kada joj lažeš; žene to mogu osjetiti i vidjeti u tvojim očima. 

Ona će znati, ali će ipak ostati i dati ti priliku da joj kažeš istinu. Dat će ti koliko god prilika je potrebno da se iskupiš, ali kada jednom odluči da je dosta, zaista je dosta. Kada se jednom umori od laži, nema načina da je zadržiš pored sebe. Žena će te voljeti neograničeno i bezuvjetno, čak i ako umjesto meda na njezinim usnama tiho spava pelin, ali kada se umori od života u laži, otići će. Otići će bez okretanja u novi život i u novu potragu za muškarcem koji će je voljeti onako kako zaslužuje, bez laži i obmana u njihovom odnosu.

No comments

Powered by Blogger.