Kad vidite srećnu udatu ženu - Čestitajte njenom mužu: Stanje braka se oslikava na izgled žene

Kada udata žena izgleda dobro i sretno, bez obzira na godine, to je često rezultat brige i ljubavi njenog muža. 


Ako primijetite ženu koja izgleda sjajno i puna života, nemojte se zaboraviti zahvaliti njenom partneru. On je sigurno značajan dio njenog izgleda i sreće. Muškarac čija žena blista i koja je sretna u svom braku obično nije neko ko je kritikuje, postavlja ultimatume ili je opterećuje. Naprotiv, takav muž je podržava, voli i cijeni. Redovito joj pruža pohvale i komplimente, štiti je od neugodnosti i brine se o njenom emocionalnom blagostanju. 

Sve te geste pažnje i brige očigledno se odražavaju na njenom izgledu. Žena čiji muž iskreno brine o njoj izgleda elegantno, spokojno i sretno. Možda će neki drugi muškarci osjećati zavidnost i pitati se zašto njihova partnerica nije takva. Razlog je jednostavan: žene trebaju pažnju i brigu da bi cvjetale. Naravno, postoje žene koje su lijepе i srećne i bez prisustva muškarca, dok s druge strane, postoje i one koje ne mogu očuvati dobar izgled uz lošeg partnera. 

Briga za partnericu treba biti konstantna, od početka veze pa sve do kraja. Umjesto da zavidite muškarcu koji ima predivnu ženu, bolje je da mu se obratite, pružite ruku i zatražite savjet. Sigurno je da taj muškarac čini nešto što drugi možda ne rade. Možda je imao sreće, ali prije svega, njegova ljubaznost i pažnja su ključni faktori. Izgled i karakter žene često su odraz odnosa koji ima prema njoj. 

Dobri i ljubazni komentari, nježan dodir i nježnost pomažu ženi da se osjeća ljepše i mlađe. Kroz toplinu i podršku koju žena prima, ona se podmlađuje i osvježava. Žena može otkriti kakav muž ima na osnovu njenog izgleda i ponašanja. Muškarci biraju kakvu partnericu žele: onu koja je zrači ljepotom ili onu koja pati. Ženama su potrebni samo malo topline i pažnje, ljubazne riječi i podrška. Kada se osjećamo voljene, spremne smo oprostiti mnogo toga i biti sretne.

No comments

Powered by Blogger.