Sedmični horoskop od 19.08 do 25.08 - Sreća bi mogla da prati Jarčeve, Djevice i Lavove

Sedmični horoskop od 19.08 do 25.08 za sve znakovove Zodijaka 


Ovan Ove sedmice za Ovna će biti ključne sitnice na koje mnogi ljudi obično ne obraćaju pažnju. Ovan će trebati da pokaže veću odgovornost i da se fokusira na male, ali važne detalje. Od 19. do 25. augusta, savjetuje se da se Ovan posveti jačanju odnosa sa rođacima, obavi kućne poslove i pažljivo planira svoje buduće kupovine. Trošenje novca na skupe stvari nije preporučljivo, jer je bolje uštedjeti za buduće potrebe. 

Bik Bik će imati priliku da se opusti i uživa u pravljenju poklona za voljene osobe. Iako je vaša motivacija dobra, treba biti oprezan da ne pretjerate sa strastima u poslu i ljubavi. Umjerenost je ključ. U ovoj sedmici Bik može kombinirati rad i odmor, pri čemu bi aktivni odmor, poput izlaska u prirodu i razgovora s prijateljima, bio posebno koristan. Izbjegavajte usamljenost i fokusirajte se na društvo koje vas ispunjava. 

Blizanci Blizanci će imati priliku da se posvete kućnim poslovima i uživaju u vlastitom društvu. Hodanje će biti posebno korisno, jer će vam pomoći da privučete sreću i poboljšate raspoloženje. Ova aktivnost može vam pomoći da se opustite i izbjegnete rutinu. Zaljubljeni Blizanci trebaju prvo riješiti svoje strahove i donijeti hrabre odluke prije nego što uđu u ozbiljne veze. 

Rak Ova sedmica donosi podjelu među ljudima u životu Raka – oni će biti ili potpuni podržavatelji ili će pokušavati da ometaju vaš uspjeh. Ovo je vrijeme kada je ključno stvaranje i njegovanje pozitivnih kontakata i saveznika. Ako ste u vezi, možda je pravo vrijeme za unapređenje odnosa, kao što je planiranje vjenčanja ili iznošenje izraza ljubavi. 

Lav Lav će nastaviti da doživljava period ispunjen emocijama i uzbudljivim događajima. Ponedjeljak će biti najkritičniji dan ove sedmice, pa astrolog savjetuje da ga provedete u harmoniji sa sobom, ne bojeći se zatražiti pomoć i odgovarajući pozitivno na zahtjeve vaših bližnjih. Preostali dani zahtijevaju pažnju zbog moguće povećane osjetljivosti. 

Djevica Device bi trebale izbjegavati monotoniju i previše rutine. Sedmica donosi period pozitivnih promjena, ali još uvijek može biti izazovna. Ovo je idealno vrijeme za unutarnje i vanjske promjene, kao što su promjena imidža ili postavljanje novih ciljeva. Aktivni odmor će vam pomoći da se oslobodite stresa i prilagodite se novim okolnostima. 

Vage Vage će se suočiti sa čestim promjenama raspoloženja i dinamičnim događajima. Sedmica će biti nepredvidiva, pa je važno razmišljati o tome kako vratiti energiju i snagu. Ako se previše iscrpite, vaša energija će brzo opadati. Planirajte najveće aktivnosti za kraj sedmice, dok je ponedjeljak dobar za planiranje, a utorak treba izbjegavati zbog potencijalnih opasnosti. 

Škorpije Škorpije će trebati da izbjegavaju žurbu tokom ove sedmice. Povremena potreba za brzim rješenjima može donijeti probleme, pa je bolje pričekati i ne kriviti druge za neprijatne situacije. Sačekajte da oluja prođe bez traženja krivaca, kako ne biste narušili svoju karmu. 

Strijelac Strijelci će prolaziti kroz teži period i mogu osjetiti gubitak pozitivnih odnosa. Na poslu i u privatnom životu trebate biti pažljiviji i fleksibilniji prema potrebama drugih. Ova sedmica donosi potrebu za važnim odlukama i mogućim dilemama. Strpljenje i pažnja će vam pomoći da se nosite sa izazovima.

Jarac Jarčevi će osjećati potrebu za više komunikacije, ali će se suočiti s izazovima zbog sebičnih ponašanja drugih. Fokusirajte se na posao i obrazovanje, dok su putovanja trenutno manje preporučljiva. Brzina donošenja odluka i pamćenje će se malo poboljšati prema kraju sedmice, što može donijeti uspjehe u ljubavi i poslovnim poduhvatima. 

Vodolija Za Vodoliju će odmor i opuštanje biti veoma korisni, ali nemojte zaboraviti na obaveze. Zvijezde mogu biti nepredvidive, pa je bolje odgoditi važne kupovine, velike poslove i promjene okoline. Preporučuje se komunikacija i sklapanje novih poznanstava, dok se ozbiljniji problemi mogu riješiti kasnije. 

Ribe Ribe će se suočiti s izazovima u izdržljivosti i raspoloženju. Početkom sedmice morat ćete odlučiti između ljubavi i posla. Držanje ravnoteže između ova dva aspekta bit će teže nego obično. U teškim situacijama oslonite se na svoje iskustvo i mudrost, te pravite kompromise u odnosima kako biste izbjegli sukobe. Bavit ćete se imovinskim pitanjima kao što su popravke i planiranje selidbe.

No comments

Powered by Blogger.