Žena je cvijet - A muškarac vrtlar: Najpažljiviji vrtlar uvijek će imati najljepši cvijet

Muškarci su sposobni za ljubav, i ako ste ikada imali sreću da vas muškarac voli, znat ćete što znači istinska sreća za ženu. 


Kada je ljubav obostrana, tada se sreća jedne osobe pretvara u sreću druge, i sve što se radi postaje ispunjeno smislom. Ljubav je kompleksna i puna različitih emocija, čudnih trenutaka, gestikulacija i lijepih doživljaja. Ponekad je teško razlikovati muškarca od djeteta zbog njegove naivnosti i entuzijazma, dok u drugim trenucima možete vidjeti starca sa svim životnim iskustvima i mudrošću. 

Samo jedan korak dijeli iskrenu ljubav od životne mudrosti. Ono što nosimo u sebi čini nas onakvima kakvi jesmo. Naša unutarnja stanja i osjećaji odražavaju naše radosti i strahove. Osoba koja se bori za vas i pokušava da vas osvoji određuje vaš način ponašanja i osjećanja. Muškarac koji zaista voli truditi će se da bude s najljepšom, najodanijom i najsretnijom ženom. On će se brinuti za nju i neće je napustiti zbog prve prilike. 

Kada muškarac poštuje sebe, takav će odnos biti dugotrajan i iskren. Ljubav i sreća dolaze polako, korak po korak, i isto tako brzo mogu nestati. Žena koju osvojite iskrenošću, ljubavlju, pažnjom i malim romantičnim gestama, kao što je buket cvijeća, vrlo je vjerovatno da će biti uz vas. Ako uspijete da je impresionirate onim što jeste, svojom pravom i iskrenom ljubavlju, imat ćete priliku da joj pokažete koliko je bila u pravu što vas je odabrala.

Žena ne bira kada će primiti cvijet ili kada će pružiti ruku da siđe iz autobusa. Niti će pitati tko će promijeniti sijalicu u kuhinji ili tko će joj reći koliko je lijepa. Muškarac pored nje treba znati što učiniti i reći u pravom trenutku. Žena pored muškarca treba se osjećati posebno, više nego što se osjeća kada nije u njegovoj blizini. Iako muškarac i žena dolaze na istom nivou bliskosti i ljubavi, on je muškarac, a ona žena. On postavlja ciljeve i donosi odluke, a ona ga podržava. 

On izražava pohvale, a ona ih cijeni. On brine o njoj, a ona vjeruje u njega. Žena ne može uskratiti brigu i ljubav svom partneru, niti može zanemariti njegovu ludost. U protivnom, ljubav bi mogla nestati. Između privlačnosti i ljubavi postoji nešto što vas približava ženi. Žene cijene kada ih osvojite, podržavate, savjetujete i pomažete. Uvijek brinite o ženi koja je uz vas i ne zaboravite da: „Žena je cvijet, a muškarac vrtlar. Najpažljiviji vrtlar uvijek će imati najljepši cvijet.“

No comments

Powered by Blogger.