Žena koja je dovoljno jaka da te voli više od sebe - Jaka je i da te ostavi ako je ne cijeniš

Žena pokazuje ljubav na različite načine, i ta ljubav je toliko snažna da može donijeti velike promjene.


Kada žena istinski zavoli, ona je spremna da te zaštiti od svega, čak i ako na prvi pogled izgleda krhko i nježno. U njenim zagrljajima pronaći ćeš pravi mir, a kada te dodirne, osjetićeš da je sve u redu dok je ona tu. Sa takvom ženom, ljubav je poput raja, ali samo za one koji znaju cijeniti svaki njen trenutak.

Ako počneš uzimati njenu ljubav zdravo za gotovo, ona će ti je oduzeti sa istom strašću kojom ti je i darovala. Takva žena je dovoljno snažna da ti ponudi svoje srce, ali je također dovoljno jaka da ti ga oduzme ako ne cijeniš njenu ljubav. Ne dozvoli sebi da budeš nezahvalan prema njoj. 

Kada shvati da ne prepoznaješ njenu vrijednost i trud, ona može odlučiti da ode i nikada se ne vrati. Niti tvoje riječi, niti tvoji postupci neće moći da je vrate. Ako iznevjeriš njeno povjerenje, shvatit će da je uzaludno vjerovala u tebe, misleći da si dostojan njene ljubavi. 

Ona će ti okrenuti leđa i možda je nikada više nećeš vidjeti. Neće se bojati da ode od tebe, baš kao što se nije bojala da te zavoli. Njena ljubav nije nešto prolazno, nije nešto što možeš pohvaliti danas i smatrati da si time riješio sve. Ona vjeruje u pravu ljubav i vjeruje da može učiniti svog partnera sretnim. 

Zbog toga, neće trošiti svoje vrijeme na tebe ako osjeti da je zamjenjiva. Bolje ti je da što prije počneš prepoznavati njenu ljepotu i dobrotu, inače ćeš biti šokiran hrabrošću i odlučnošću kojom će te potpuno izbrisati iz svog života.

No comments

Powered by Blogger.