Bik je sjajan ljubavnik, ali i veliki egoista - 3 znaka Zodijaka s kojima je teško izaći na kraj

Neki muškarci, na osnovu svog horoskopskog znaka, mogu u potpunosti iscrpiti dobrotu i strpljenje svojih partnerica svojim ponašanjem. 


Iako svaki znak ima svoje pozitivne strane, tri horoskopska znaka mogu se pokazati kao prava noćna mora kada je u pitanju ljubavni odnos. Rak: Rakovi su izuzetno emotivni, što može biti veoma teško za pratiti u vezi. Njihove intenzivne emocije često su zbunjujuće i teške za razumijevanje. Ponekad se čini da ne znaju kako da upravljaju svojim osjećajima, što može otežati vezu. 

Ako vas Rak voli, to će biti duboko i trajno, ali ako se stalno preispituje da li želi biti s vama ili da li ste dovoljno dobri za njega, možda bi bilo najbolje da se povučete. Rakovi često postavljaju ovakva pitanja sebi i svojim partnerima, što može dovesti do emocionalnog mučenja koje može trajati dugo, iscrpljujući oboje. 

Jarac: Jarčevi imaju potrebu da sve drže pod kontrolom. Kada stvari ne idu prema njihovim planovima, mogu se ponašati kao razmažena djeca – ili se povuku ili prave dramatične scene. Vrlo je teško nositi se s njima, posebno ako se ne slažete s njihovim pogledom na svijet. Jarčevi žele da sve bude onako kako oni misle da treba biti i očekuju da svi dijele njihovo mišljenje. Ako ne možete prihvatiti njihovu potrebu za kontrolom i njihov rigidni način razmišljanja, bolje je da što prije napustite taj odnos, jer će kasnije biti sve teže izaći iz njega. 

Bik: Bikovi mogu biti vrlo asertivni i zahtjevni, slični Jarčevima u tome što ne žele prihvatiti da neko drugo mišljenje može biti ispravnije od njihovog. Umjesto da daju komplimente, lakše im je vrijeđati. Bikovi često vole da sve bude pod njihovom kontrolom, a njihova egoistična strana može lako izaći na površinu, što može postati frustrirajuće za njihove partnerice. Njihova potreba za kontrolom i njihova sklonost da pokažu svoju lošu stranu mogu ispuniti svakodnevni život u vezi s njima teškim i iscrpljujućim.

No comments

Powered by Blogger.