Muškarca čini bespomoćnim činjenica da žena može sve bez njega - Labkovski ženama

Da li ste ikada maštali o tome da postanete žena koju muškarci obasipaju poklonima i pažnjom? 


Mnoge žene žele biti te koje su uvijek u centru pažnje, a njihovi partneri im nesebično daruju poklone. Ako ste se zapitali kako to postići, evo dva važna savjeta koji vam mogu pomoći u ostvarivanju te želje.

1. Izlazite s pravim muškarcima Jedan od ključnih faktora koji će vam pomoći da postanete žena kojoj se pokloni doslovno bacaju na noge je da birate prave muškarce. Jedna od osobina koju mnoge žene ne mogu podnijeti kod muškaraca je pohlepa. Muškarci koji su pohlepni često su neugodna društva i ograničeni u svojim postupcima. Ako imate partnera koji pokazuje pohlepu, teško ćete očekivati da će vam darovati bilo šta značajno. Takvi muškarci nisu zainteresirani za vašu sreću niti za vaš život, već su usmjereni samo na svoje vlastite interese. Zbog toga je važno birati partnere koji su velikodušni i spremni uložiti u vaš odnos. 

2. Pokažite da ne Zavistite od njega Važno je da u svojoj vezi ili partnerstvu pokažete da ste nezavisni i da ne zavisite od svog partnera za sve svoje potrebe. Na primjer, posmatrao sam kako je moj prijatelj dao mladenki dijamantni prsten u vrijednosti od 20 hiljada. Iako je bio uzbuđen zbog poklona, mladenka je ravnodušno primila prsten, stavila ga na prst, rekla "Lijepo", a zatim ga sklonila i zaboravila. Kada ju je prijatelj upitao da li joj se prsten sviđa, ona je odgovorila da jeste, ali da zapravo ne voli prstenje. Ovaj primjer pokazuje da, kada žena pokazuje da može živjeti bez luksuznih poklona i da ne cijeni previše materijalne stvari, muškarac osjeća potrebu da je stalno osvajaju. 

Sjetite se poznate izjave Bulgakova: „Nikad ništa ne tražite! Nikad i ništa, a posebno od onih koji imaju više od vas. Oni će se sami ponuditi i sami će dati sve!" Umjesto da izražavate želje na način koji može izgledati kao manipulacija, poput komentiranja prolaska pored trgovine s izjavom: "Kakva lijepa haljina!", pokušajte druge pristupe. 

Muškarci često izbjegavaju direktne zahtjeve jer se osjećaju pod pritiskom ili manipulirani. Ako želite neki poklon, kao što je prsten, umjesto da tražite od partnera da ga kupi, razmislite o tome da ga sami kupite kad skupite novac. Kada muškarac vidi da ste sposobni da sebi priuštite nešto što želite, on će osjećati potrebu da vas dodatno obraduje i nagradi vašu neovisnost. 

Ova strategija može promijeniti dinamiku vaše veze i učiniti vašeg partnera motiviranim da vas iznenadi i daruje vam poklone u budućnosti. On će osjetiti vašu snagu i neovisnost kao izazov, što može potaknuti njegovu želju da vas obraduje i pokaže koliko mu je stalo. Da biste postali žena koja privlači poklone i pažnju, važno je da birate partnere koji su velikodušni i da pokazujete svoju neovisnost.

Pokažite da niste ovisni o njima za svoje sreće i potrebe, i oni će se truditi da vam pruže više, želeći vas obradovati i osvojiti. Na taj način, ne samo da ćete biti u centru pažnje, već ćete također izgraditi odnose koji su temeljeni na uzajamnom poštovanju i vrijednosti.

No comments

Powered by Blogger.