Pun supermjesec u Ribama 18.09 - Lavovi stižu pozitivne promjene, Ribe iskoritite ovaj period

Stiže nam pun supermjesec u Ribama 18.09. Najsnažnije utjecati na promjenjive znakove – Blizance, Djevicu, Strijelca i Ribe 


Ovan Ovaj pun Mjesec osvjetljava tvoju 12. kuću, koja simbolizira skriveno i introspektivno. Ovo je savršeno vrijeme da se povučeš iz svakodnevne užurbanosti i posvetiš trenutku refleksije. Nemoj se opirati potrebi za povlačenjem i obnavljanjem energije; to je ključno za održavanje balansa u životu. Možda ćeš se suočiti s osjećajem iscrpljenosti ili preopterećenosti, pogotovo zbog potencijalnih nesporazuma u komunikaciji ili birokratskih prepreka koje izazivaju Saturn i Merkur. Iako privremeni izazovi mogu pomutiti tvoj vatreni duh, važno je da se ne predaješ. Intimni odnosi su bili u uzlaznoj putanji, a ako je bilo problema zbog neispunjenih obećanja, neko je pokazao sposobnost oprosta i napredovanja. Ova otpornost u osobnom životu bit će ti dragocjena dok se nosiš s trenutnim situacijama. 

Bik Društvene teme dolaze u prvi plan jer pun Mjesec osvjetljava tvoju 11. kuću prijateljstva i podrške. Problemi koji su se skrivali ispod površine sada izlaze na vidjelo i zahtijevaju tvoju pažnju. Opozicija između Saturna i Merkura sugerira komplikacije u postizanju dogovora s ljudima na koje se oslanjaš. Mogući nesporazumi čine da budeš mudra u smanjivanju očekivanja i dopuštanju situacijama da se prirodno razvijaju. Jupiter u tvojoj 2. kući priprema se za retrogradno kretanje, što bi moglo odgoditi neke financijske ciljeve. Iskoristi ovo vrijeme za preispitivanje svojih financijskih strategija i prilagodi planove prema novim okolnostima. Zastoji često otvaraju put ka dugoročnom napretku.

Blizanci S obzirom na promjenjivu prirodu tvog znaka, posljednje vrijeme moglo je biti ispunjeno izazovima. Pun Mjesec u tvojoj 10. kući naglašava napetosti i drame u profesionalnom životu. Opozicija između Saturna i Merkura sugerira konflikte i razočaranja na poslu koja su vidljiva svima. Moguće je da će komunikacija ili mreže informacija biti pogođene ako upravljaš njima. Pazi na probleme koji mogu stvoriti nesklad između tvog javnog i privatnog života. S druge strane, ovo razdoblje ispunjava te kreativnošću i domišljatošću. Dopusti događajima da se odvijaju prirodno i oslanjaj se na svoje vještine rješavanja problema dok se nosiš s izazovima u sljedećih nekoliko sedmica.

Rak Ovaj pun Mjesec donosi novu razinu odlučnosti uz pomoć Marsa u tvom znaku, što bi moglo iznenaditi tebe i druge. Ako tražiš posao, mogla bi se pojaviti obećavajuće prilike, jer Mars vlada tvojom 10. kućom karijere. Međutim, opozicija Saturna i Merkura može otežati jasnoću oko ugovornih pitanja. Izbjegavaj upisivanje novih studija, traženje savjeta od stručnjaka ili potpisivanje važnih ugovora. Venera u tvojoj 4. kući sugerira zanimljiva iskustva u kućnom životu. Uloži energiju u obiteljske veze i kućne poslove, poput jesenskog čišćenja ili ugodnih večernjih druženja. 

Lav Pun Mjesec donosi pozitivne promjene u tvojoj komunikaciji i slanju poruka. Venera u tvojoj 3. kući, u trigonu s Jupiterom u tvojoj 11. kući, donosi snažnu podršku od pouzdanih izvora. Ipak, opozicija Merkura i Saturna može donijeti financijske izazove. S obzirom na Mjesec u tvojoj 8. kući posuđenih sredstava, očekuj moguće probleme s računovodstvom ili velikim dugovima. Srećom, tvoja financijska situacija je bolje organizirana nego prije. Pokušaj sustavno rješavati dugove i izbjegavaj nove zajmove ili ugovore do početka listopada. Tvoje umrežavanje je sada snažno, pa razmisli o organiziranju društvenih okupljanja ili kontaktiranju utjecajnih poznanika. Povoljni društveni uvjeti mogu pomoći u balansiranju financija. 

Djevica Ovaj mjesec je ključan za tebe, jer aktivira tvoju 7. kuću intimnih odnosa. Opozicija Saturna može donijeti prepreke, kašnjenja ili povećane odgovornosti u partnerskim odnosima. Moguće je da ćeš otkriti grešku partnera ili se suočiti s izazovima. Tvoja karijera trenutno izgleda obećavajuće. Dok se osobni problemi smiruju, fokusiraj se na profesionalni rast. Tvoje analitičke vještine su sada posebno izražene, pa ih iskoristi za važan poslovni projekt. Tvoja sposobnost da balansiraš izazove u odnosima s prilikama u karijeri bit će ključna za tvoju nagradu. 

Vaga Situacija u tvom životu se nedavno poboljšala zahvaljujući Veneri u tvom znaku. Međutim, čini se da je atmosfera na poslu postala napetija, kao da je netko novi preuzeo kontrolu i unio promjene. Ako se suočavaš s nemirom, tračevima ili dramom, nastoj se suzdržati. Tvoje samopouzdanje i sposobnost izražavanja na način koji donosi poštovanje i divljenje bit će ti od pomoći. Tvoja urođena sposobnost održavanja harmonije u nemirnim vremenima sada je tvoja najveća prednost. 

Škorpija Čini se da prijatelj prolazi kroz teške trenutke i ti znaš kako mu pomoći. Možda se bori s mnoštvom detalja i treba mu čvrst savjet da prestane racionalizirati ono što ne funkcioniše. Tvoj planetarni vladar, Mars, prolazi kroz tvoju 9. kuću, što je dobro vrijeme za putovanje ili aktivnosti koje šire vidike. Međutim, Jupiter se priprema za retrogradno kretanje u tvojoj 8. kući dugova, pa se pobrini da odabereš ekonomičan put. Uskoro će Venera ući u tvoju 1. kuću, što bi moglo donijeti romantične prilike. Ako si slobodna, vrijeme je za upoznavanje novih ljudi. Ako si u vezi, planiraj nešto posebno kako bi poboljšala odnos s partnerom. 

Strijelac Posljednje vrijeme je bilo društveno aktivno za tebe, i iako su se situacije počele razrješavati, još uvijek se suočavaš s izazovima. Merkur, vladar tvoje 10. kuće karijere, suočava se s opozicijom Saturna u tvojoj 4. kući, što može manifestirati sukobe između tvoje unutarnje i vanjske sfere, ili blokade u profesionalnim aspiracijama. Tijekom ovog punog Mjeseca moglo bi se dogoditi nešto neobično u vezi s tvojim domom, obitelji ili pretkom. Nemaš što drugo nego čekati da prođe. Duboko udahni i prepusti se sadašnjem trenutku. Pred tobom su bolji dani. 

Jarac U posljednje vrijeme si napredovala u karijeri i vjerojatno si poboljšala svoje prehrambene navike i dnevne rutine. Međutim, sada nije idealno vrijeme za neplanirana međunarodna putovanja ili potpisivanje ugovora. Merkur i Saturn su u opoziciji u tvojim kućama putovanja i ugovora, a Mars je u tvojoj 7. kući odnosa. Pričekaj do početka oktobra prije nego što se upustiš u takve aktivnosti, ako je to moguće. 

Vodolija Financije dolaze u fokus. Saturn već neko vrijeme prolazi kroz tvoju 2. kuću financija i trenutni položaj može izazvati osjećaj oskudice ili podsjetiti na financijska ograničenja. Pun Mjesec donosi okidač u obliku Merkura u tvojoj 8. kući. Ako imaš dugove, sada je pravo vrijeme da se suočiš s njima. Ako si se oslanjala na financijsku podršku partnera, razmisli pokazuješ li odgovarajuću zahvalnost. Postavi realna očekivanja i sve će biti u redu. Tvoje društvene indikacije su odlične, a kasnije ovog mjeseca Venera će ući u tvoju kuću karijere, što može pomoći tvojim idejama da konačno zažive. 

Ribe Ovo je povoljan period za kreativne projekte. Vrijeme je da naučiš nešto novo. Ako si nedavno pogriješila, nemoj se ustručavati ispraviti greške i suočiti se s istinom. Pun Mjesec pada u tvoju prvu kuću i može donijeti val emocija i zbunjenosti u vezi s onim što osjećaš. Stvari bi se trebale razjasniti do početka oktobra, a tada ćeš imati više vremena za odmor i opuštanje. Period je također povoljan za planiranje novog putovanja.

No comments

Powered by Blogger.