Sedmični horoskop od 09.09. do 15.09 - Sreća bi mogla da prati Vodolije, Škorpije i Vage

Detajna sedmična astro analiza od 09.09. do 15.09 za sve znakove Zodijaka


Ovan Za sve one koji ne očekuju ništa previše spektakularno, nadolazeći period može donijeti zadovoljstvo i mir. Međutim, ako ste skloni maštanju o velikim ljubavnim avanturama, mogli biste se osjećati pomalo frustrirano. Moguće je da ćete se povući iz društvenih aktivnosti i preferirati privatnost u vlastitom domu. Oni u vezama radije će uživati u intimnim trenucima kod kuće nego u javnosti. U poslovnom smislu, vaš interes će se usmjeriti na skrivene ili manje vidljive aspekte vašeg posla. Možda zvuči neobično, ali tu biste mogli pronaći uspjeh. Odbacite predrasude i ne bojte se raditi iza scene. 

Bik Ovaj period će vam pružiti priliku za mirne trenutke s voljenom osobom na poznatim i umirujućim mjestima. Izbjegavat ćete društvene skupove i radije ćete se zadržavati u prirodi ili kod kuće. Ako još tražite ljubav, vjerojatno ćete ostati kod kuće i nećete se previše kretati. Osjećat ćete da ne možete puno utjecati na događaje, i nažalost, to će biti točno. Morat ćete se prilagoditi trenutnoj situaciji, ali nemojte se ljutiti zbog toga. Budite strpljivi i spremni za promjene kad dođe vrijeme. 

Blizanci Nadolazeći dani donose vam povoljne okolnosti u ljubavi. Bit ćete pozvani na zanimljive događaje i mjesto koja će vam pružiti priliku za nova poznanstva. Ako ste sami, iskoristite prilike da se upoznate s novim ljudima. U poslovnom smislu, neki od vas će se posvetiti manjem kućnom radu i uzeti slobodne dane, što će se pokazati kao dobra odluka. Oni koji ostaju na radnom mjestu suočit će se s dovršavanjem zaostalih zadataka ili manjim inventurama, ali ništa što bi bilo posebno zahtjevno. 

Rak Nadolazeći dani donose vam mir i zadovoljstvo u vezi ili, ako ste još sami, diskretno traženje partnera. Nećete se previše isticati, ali vaša potreba za ljubavlju bit će prisutna. Povremeno ćete osjećati snažnu čežnju, ali izdržite. Možda ćete osjetiti da je vrijeme da izađete iz sjene i zasjate punim sjajem, ali to će još malo pričekati. Stoga budite strpljivi i nemojte forsirati situaciju. 

Lav Početak sedmice donosi ugodne ljubavne trenutke, ali sredinom sdemice ljubavna atmosfera će se smiriti. Bit ćete manje raspoloženi za nova poznanstva, a oni u vezama mogli bi se malo distancirati jedno od drugog. Boravak u prirodi mogao bi vam donijeti osvježenje. Ako možete, uzmite nekoliko slobodnih dana; ako ne, prošetajte nakon posla kako biste se opustili i pronašli inspiraciju za posao.

Djevica Do sredine sedmice vaša ljubavna stremljenja će biti više platonske prirode ili će biti obasjana frustracijama. Nakon toga, situacija će se početi poboljšavati i vaša želja za ljubavlju će se vratiti. Ono što vam smeta su situacije koje su previše rigidne ili ograničavajuće. Sada ćete se morati prilagoditi novim okolnostima koje su postavili drugi. Nemojte se previše uzrujavati; jednostavno se prilagodite i iz ovoga ćete izaći s novim iskustvom. 

Vaga Uživajte u društvu osobe koja vam je draga kad god imate priliku. Ipak, budite oprezni da ne reagirate preburno. Uz malo samokontrole, stvari će se odvijati u vašu korist. Ako ste samci, izlazite i upoznajte nove ljude; nikad ne znate što vam lijepo može donijeti. Moguće su određene prilike koje će vam omogućiti da preuzmete vodeću ulogu. Iako će to biti djelomično točno, ne zaboravite da još uvijek trebate obaviti određene zadatke prema pravilima struke. 

Škorpije Bit ćete šarmantni, zavodljivi i elokventni, što će vam pomoći u ostvarivanju novih i uzbudljivih poznanstava. Nemojte se povlačiti, jer su ovo vaši dani kada imate povećane šanse za ljubav. Bit ćete aktivniji nego obično i usmjerit ćete se na stvaranje kreativnog okruženja. Neki od vas će se pokazati kao pravi umjetnici i neće vam biti teško raditi prekovremeno. Mnogi će uživati u ovom kreativnom razdoblju. 

Strijelac Možda ste očekivali drugačiji ishod ili osjećaj, ali trenutačna situacija je samo prolazna smjena koja zahtijeva vaš vješt pristup. Uz malo truda, moći ćete pretvoriti izazove u prilike za sreću. U poslu ćete se natjecati s drugima i možda se povremeno nadmudrivati. Nemojte se previše držati svojih ideja jer vas drugi možda neće potpuno razumjeti. Budite strpljivi; vaše će ideje uskoro biti prihvaćene.

Jarac Pokušajte se osloboditi prevelikih ljubavnih očekivanja jer trenutna pozicija planeta donosi samo male prilike za ljubav. Iako postoji mogućnost dubljeg odnosa, to se neće dogoditi odmah. Stoga budite mudri i strpljivi. Nakon što riješite jedan problem, radit ćete s manje napetosti i uživat ćete u većem komforu. Ipak, bit će manjih izazova pa budite budni i oslonite se na svoju samokontrolu. Ne postavljajte nepotrebna pitanja. 

Vodolije Ako ste još uvijek sami, mogli biste shvatiti da vaš "princ na bijelom konju" ne dolazi. Ovo bi moglo donijeti ljubavne frustracije ili povećati fokus na samom sebi. Preispitajte svoja očekivanja. Da biste poboljšali svoje rezultate, otvorite se za suradnju s drugima i izbjegavajte stav da ste posebni. Radite na vlastitoj analizi i sve će vam biti jasnije, a vaš posao će postati lakši, posebno ako ste na vodećoj poziciji. 

Ribe Mnogi će se osloniti na provjerene metode kako bi zadovoljili svoja ljubavna očekivanja. Međutim, partneri ili osobe koje pokušavate osvojiti povremeno će vas blokirati, ali to neće biti trajno. Bit će uspona i padova, a uspjeh će zavisiti od vaše upornosti. Nemojte žuriti i otkrivati sve svoje adute odmah, jer se još uvijek razjašnjavaju određene situacije. Radite u tišini i budite strpljivi, a ako vam postane teško, okružite se pozitivnim ljudima.

No comments

Powered by Blogger.