Sedmični horoskop od 16.09 do 22.09 - Sreća bi mogla da prati Lavove, Ribe i Škorpije

Sedmični horoskop od 16.09 do 22.09 za sve znakovove Zodijaka 


Ovan Ove sedmice ćete uživati u pozitivnoj atmosferi zahvaljujući vašoj otvorenosti i spremnosti da izrazite svoje osjećaje. Vaša iskrena naklonost prema drugima bit će uzvraćena, čineći ove dane ugodnim. Ako ste još uvijek u potrazi za ljubavlju, bit ćete u prilici da se zbližite s osobama suprotnog spola. Bit će uzbudljivo i zanimljivo. Što se tiče posla, počinjete polako usmjeravati svoju pažnju na proširenje svojih znanja i vještina. Ova sedmica donosi mogućnost za profesionalni razvoj, možda čak i kroz obrazovanje ili dodatne kurseve. Neki od vas će možda putovati zbog poslovnih obaveza ili prilika za usavršavanje. 

Bik Možda ćete osjetiti određene frustracije u privatnom životu ili prepreke u ljubavi. Ipak, izdržite jer će ustrajnost donijeti svoje plodove. Ove poteškoće će se s vremenom razriješiti i ostat će samo pozitivni trenuci. Iako trenutno možda osjećate nestrpljenje da pokažete svoje sposobnosti, još uvijek je potrebno da završite neke zadatke ili pripremite osnove za buduće projekte. Budite strpljivi i radite polako, jer će dobra priprema osigurati čvrste temelje za uspjeh. 

Blizanci Ovih dana ćete primijetiti promjenjivu dinamiku u ljubavi. Neka vrata će se otvoriti, dok će neka možda biti zatvorena, ponekad istovremeno. Budite otvoreni za sve prilike i pažljivo pratite što se događa. Na poslu, vaša angažiranost i proširivanje kontakata bit će ključni. Povezaćete se s mladim suradnicima ili ćete možda biti pozvani na nove projekte. Očekujte svakodnevne izazove i prilike za profesionalni razvoj. 

Rak Ako ste do sada imali problema u ljubavi, očekujte poboljšanje. Vaš privatni život će se postepeno unaprijediti, a osmijeh će se vratiti na vaše lice. Ne forsirajte ništa; samo pustite da se stvari odvijaju svojim tokom. Nova energija koju osjećate će vas potaknuti na nove poslovne inicijative. Bit ćete kreativni, otvoreni za izazove i uspješno ćete se povezati s osobama koje nisu iz vašeg uobičajenog okruženja. 

Lav Bit ćete privlačni, šarmantni i elokventni, što će vam pomoći da ostvarite nova i uzbudljiva poznanstva. Ne provodite vrijeme sami; ovo su vaši dani kada imate priliku za ljubav i nova prijateljstva. Vaša ambicija će biti na vrhuncu. Bit će trenutaka kada ćete završiti jedan važan projekt, a novi izazovi će se pojaviti. Pripremite se za postavljanje novih ciljeva i temelja za budući uspjeh.

Djevica Ako pokušavate osvojiti nekoga, budite diskretniji. Ako ste već u vezi, pokušajte izbjegavati kritiku svog partnera. Drugi dio sedmice donosi bolje prilike za ljubav, ali još uvijek je potrebno postupati pažljivo i postepeno. Iako želite pokazati svoje vještine, osjećate da nije još vrijeme za to. Neke stvari će se bolje prikazati ako pričekate malo duže. Strpljenje će vam omogućiti da postignete bolje rezultate.

Vaga Možda ćete osjećati da nije pravo vrijeme za ljubav. Međutim, ovi dani mogu donijeti prilike za razvoj ako jasno definirate svoja očekivanja. Usredotočite se na sebe i provedite malo unutrašnje preispitivanje kako biste shvatili što vam je zaista važno. Oni koji su se iskreno preispitali znat će što treba učiniti i krenut će tim putem. Oni koji nisu razmislili o sebi mogli bi se suočiti s posljedicama vlastitih ambicija. Ovo je prilika za rast i napredak. 

Škorpija Ova sedmica će vam biti usmjerena na prijatelje. Možda ćete se potpuno posvetiti druženjima u grupi, zaboravljajući na svoju značajnu osobu. Pokušajte održati ravnotežu i ne zanemarujte svoje bliske odnose. Kako biste poboljšali situaciju, otvorite se za suradnju i radite na svojoj analizi. Stav da je netko dominantan samo po sebi nije produktivan, a osobito nije dobar kada se odnosi na vas. Analizirajte svoje ponašanje kako biste razjasnili situaciju i olakšali odnose. 

Strijelac U nadolazećim danima, vaša ljubavna stremljenja će biti više platonska. Iako ćete osjećati potrebu za ljubavlju, možda ćete se povući u svoje misli i ideale. Neki će biti u dilemi da li izaći iz svoje zone udobnosti ili ostati u svom svijetu. Na poslu, vaši nadredeni će možda donijeti odluke koje će utjecati na vašu karijeru. Moguće je da ćete imati priliku za napredovanje, pa se potrudite da budete profesionalni i posvećeni svom radu. 

Jarac Bit ćete zadovoljni što vas drugi razumiju, što će povećati povjerenje u vašim vezama i očekivanja prema voljenoj osobi. Oni koji još uvijek traže partnera, mogli bi ga pronaći na neočekivanim ili umjetničkim mjestima. Kako sedmcia bude odmicala, mogli biste osjećati želju za godišnjim odmorom. Oni koji još nisu u mogućnosti otići na odmor, morat će se posvetiti zaostalim poslovima, što može izazvati frustracije. Izdržite i budite strpljivi. 

Vodolije Većinu nadolazećih dana posvetit ćete ispunjavanju ljubavnih očekivanja, bilo svojih ili tuđih. Drugi dio sedmmice donosi užitak, ali u diskretnijem obliku, pa ćete možda smanjiti izlaske, ali ćete biti zadovoljni. Vaš radni angažman će biti povećan, a vi ćete biti spremni za dodatne aktivnosti. Čak i ako radite prekovremeno, radit ćete s entuzijazmom i voljom, jer ćete cijeniti prilike koje se pojavljuju. 

Ribe Ljubavni događaji ove sedmice će vas inspirirati da organizirate zajednički izlet ili posjet zanimljivom mjestu za sebe i voljenu osobu. To će biti ugodno iskustvo za oboje. Oni koji su još sami, mogli bi naći ljubav na putovanju ili kroz nove aktivnosti. Moguće je da ćete osjećati želju da preuzmete veću ulogu i izađete iz sjene. Ova sedmica donosi priliku za otvaranje novih vrata, ali da biste u potpunosti zablistali, možda će biti potrebno još malo strpljenja. Svakim danom se sve više približavate ostvarivanju svojih ciljeva.

No comments

Powered by Blogger.