Sedmični horoskop od 23.09 do 29.09 - Sreća bi mogla da prati Strijelčeve, Vage i Škorpije

Sedmični horoskop od 23.09 do 29.09 za sve znakove Zodijaka 


Ovan Vaša ozbiljnost prema voljenoj osobi ponekad može izazvati njenu zabrinutost. Čini se da sada tačno znate šta želite i očekujete isto i od nje. Ipak, biće vam potrebno malo više takta i strpljenja da razjasnite svoja stajališta. Pokušajte biti tolerantni. U finansijama nećete biti zadovoljni trenutnim prihodima jer smatrate da možete postići više. Ograničenja će dolaziti od vanjskih okolnosti, a trenutno ne postoji način da ubrzate proces. Sagledajte situaciju realno i usmjerite se na ono što možete ostvariti. Ovaj period vas vodi ka sazrijevanju. 

Bik Ako imate porodicu, najradije ćete dane provoditi s njom. U vezama će doći do prolaznog turbulentnog razdoblja gdje će biti potrebno pokazati mnogo tolerancije i samokontrole. Izbjegavajte besmislene rasprave i strpite se, jer će vam se isplatiti. Mnogi od vas suočavaju se s izazovima koje ne biste poželjeli nikome, ali najgore je prošlo i polako ćete preuzimati kontrolu nad situacijom. Imajte na umu da ne trebate žuriti; napredujte korak po korak. 

Blizanci Vaš društveni i ljubavni život postat će jednostavniji, a vi ćete to doživjeti kao olakšanje. Već ste se zasitili čestih izlazaka, a mirnoća koja dolazi donijet će vam novu energiju. I vaša voljena osoba će osjetiti isto, pa će sklad u vezi ostati prisutan. Ove sedmice bi mogao donijeti preokret u vašoj karijeri, ali ne očekujte da će sve ići glatko. Čitavu sedmicu ćete čekati da se situacija razbistri, a s vremenom će se činiti još složenijom. Ipak, brzo ćete shvatiti što se zapravo događa. 

Rak Mnogi će se prepustiti tračevima i uživati u ogovaranju, ne shvaćajući da i oni mogu postati meta nečijeg ogovaranja. Stoga je najbolje prvo pospremiti vlastito dvorište, a tek onda analizirati tuđe odnose. Razmislite o tome. Pred vama su dani kada ćete imati priliku pokazati svoju kreativnost na poslu. Biće to izazov koji ćete rado prihvatiti, a mnogi će tek sada shvatiti da imaju skrivene talente. Budite autentični. 

Lav Na vašem ljubavnom horizontu će se pojaviti nova svjetlost. Ovo ste dugo čekali i teško ćete povjerovati da se otvaraju nove ljubavne prilike. Pripremite se i izađite među ljude, ali pazite da ne pretjerate s vlastitim prikazivanjem. Volite vidjeti konkretne rezultate, a upravo će se oni početi pojavljivati ovih dana. Možda to neće biti ništa spektakularno, ali vi ćete prepoznati da ste usmjerili svoje napore tamo gdje treba. Bit ćete zadovoljni svojim postignućima. 

Djevica Zajedno s voljenom osobom doživjet ćete zanimljiva iskustva u kojima ćete oboje otkrivati nešto novo. Shvatit ćete da se ne samo volite, nego i dijelite mnogo zajedničkog. Samci će također biti otvoreni za nova iskustva. Možda ćete se naći u situaciji gdje će se ozbiljno mjeriti vaša postignuća. Kriteriji će možda biti strogi, ali ne brinite – imate sve kvalitete da zaslužite dobru ocjenu. Budite ono što jeste. 

Vaga Ponekad će vam se činiti da se stvari odvijaju sporije nego što biste željeli. Vaša strast će ovih dana biti probuđena i zahtijevati više ljubavnih aktivnosti. Međutim, morat ćete se usuglasiti s partnerom kako biste napredovali zajedno. Uspjet ćete uz malo strpljenja. Neki poslovni problemi će konačno ostati iza vas, pa ne zaboravite da ne valja plakati nad prolivenim mlijekom. Otvaraju se nove mogućnosti, a samo od vas zavisi kako ćete ih iskoristiti. Gledajte pozitivno i pronađite snagu za prevazilaženje prepreka. 

Škorpije Vaša ljubavna svakodnevica ponekad će izgledati kao iz bajke, dok će drugi dani biti dosadni. Oni u vezama trebaju bolje balansirati i podsjećati se na lepe trenutke kako ne bi zaboravili da je jučer bilo dobro. Zaposleni u obrazovanju, zabavi i sportu će moći istaknuti svoje talente više nego obično. Mnogi će biti prepoznati kao talentirani ili kvalitetni radnici, dok će drugi zabavljati okolinu. 

Strijelac Napokon se otvaraju prilike za kvalitetniji privatni život. To će se najvjerojatnije manifestirati kroz pozive na zabave ili društvena okupljanja koja ćete s radošću prihvatiti. Na taj način dolaze i nova poznanstva. Oni u vezama će također doživjeti poboljšanja. Pred vama je novi zadatak. Sjetite se svojih sposobnosti i znanja. Možda će vam pomoći i neki utjecajni ljudi, ali većinu morate postići sami, stoga se dobro fokusirajte. 

Jarac Vjerojatno ćete se malo udaljiti od partnera. Ovo zahlađenje nećete uzeti preozbiljno, već ćete se s tim nositi s humorom i pozitivnim stavom. Humor je zdrav, ali pazite da ne pretjerate sa šalama na račun drugih. U potrazi ste za novim uzorima jer niste sigurni u svoje ideale. Neki će početi oponašati uspješne ljude iz svojih profesija, što je jedan od puteva, ali važno je da otkrijete svoje specifičnosti. Posvetite se svojim profesionalnim ciljevima i napunite baterije omiljenim sportom. 

Vodolije Nesklad u osobnim odnosima i u ljubavnim očekivanjima će vas učiniti frustriranim ili usamljeničkim. Bilo bi dobro prihvatiti trenutnu situaciju i strpljivo čekati povoljnije dane koji će doći. Na radnom mjestu će se čitava situacija možda učiniti teškom. Činićete se kao da gubite tlo pod nogama i da sve ovisi o drugima, a ništa o vama. Ovo je samo privremeno. Sjetite se svojih postignuća. 

Ribe Vaš ljubavni život postat će mirniji i diskretniji. Oni u vezama će provoditi vrijeme na uobičajenim mestima, dok će mogućnost odlazaka na atraktivne događaje biti zanemarena. Samci će možda flertovati s osobom s posla. Na poslu će vladati prava radna atmosfera, a vi ćete biti ti koji će uveseljavati druge u teškim trenucima. Dok neki kukaju zbog velikog posla, vi ćete sve pretvoriti u šalu, čime ćete motivirati i sebe i kolege.

No comments

Powered by Blogger.