Sedmični horoskop od 30.09 do 06.10 - Sreća bi mogla da prati Vodolije, Vage i Blizance

Sedmični horoskop od 30.09 do 06.10 za sve znakove Zodijaka 


Ovan U prvoj polovini sedmice očekuje vas mirno uživanje u vezi ili tiho traženje srodne duše. Međutim, u drugoj polovini ljubav može postati neuhvatljiva. Iako će biti lijepih susreta, oni će se događati rjeđe. Izbjegavajte postavljati previše pitanja koja vas opterećuju. Moguće je da ćete se zasititi skrivenih ili pasivnih aktivnosti i jedva čekati da zasjate u punom svjetlu. Otvaranje novih mogućnosti zahtijeva strpljenje, ali s vremenom ćete postajati sve vidljiviji. 

Bik U prvoj polovini sedmice očekuju vas lijepe ljubavne situacije, dok će u drugom dijelu stvari početi usporavati. Vaša emotivna raspoloženja će se smanjivati, a prilike za nova poznanstva će se prorjeđivati. Oni u vezama mogu osjetiti udaljenost jedni od drugih. Moguće je da će vas okolina pokušavati manipulirati, a vi ćete biti svjesni toga. Iako trenutno ne možete mnogo utjecati na situaciju, važno je ostati smiren i ne nervirati se. 

Blizanci Bit ćete sretni što vas drugi razumiju, a to će vam dati dodatnu hrabrost da se otvorite za ljubav. Vaše povjerenje prema voljenoj osobi će rasti, a oni koji još traže srodnu dušu mogu lako naići na nekoga zanimljivog. Također, bit ćete motivirani za aktivniji život, pa će vas i na poslu tražiti da se više angažirate. Radit ćete s voljom i uživat ćete u prekovremenim satima. 

Rak Vaše emocije će ostati jake, ali će potreba za sigurnošću u ljubavi postati izraženija. Ponekad ćete se boriti sami sa sobom, jer će vas emocionalna intenzivnost vući u dramatizaciju, dok će vas strah od neizvjesnosti kočiti. Pokušajte pronaći ravnotežu. Ne prigovarajte na novine koje donose vaši šefovi, nego se prilagodite s diplomacijom. U ovom trenutku, fleksibilnost je ključna. 

Lav Moguće je da ste očekivali više od trenutne situacije, ali shvatite da je ovo samo privremena faza. Još uvijek imate dovoljno snage i resursa da sve postavite na svoje mjesto. Iako kombiniranje zadataka može biti izazovno, vaša sposobnost multitaskinga će vam pomoći. Radite tiho i prema pravilima, a rezultati će doći s vremenom. 

Djevica U ovoj sedmici uživat ćete u tišini i miru sa svojom voljenom osobom, izbjegavajući društvena okupljanja. Oni koji traže ljubav mogli bi ostati sami, jer će im nedavna iskustva sugerirati oprez. Ipak, ne bojte se povremeno riskirati; situacija možda nije toliko teška koliko se čini. Ispod površine može se pojaviti podrška koja će vas iznenaditi. 

Vaga Vaše društveno kretanje će se pojačati, što će vam omogućiti da upoznate nove ljude. Komunikacija s osobama suprotnog spola bit će kvalitetna, a vi ćete zračiti šarmom. Nakon što riješite jedan problem, radit ćete s manje napetosti. Ipak, očekuje se veći angažman s vaše strane, pa se pripremite za rad. 

Škorpije Ako ste u nekoj vrsti romantične igre, budite diskretniji. Ako ste u vezi, zanemarite prigovore partnera. Kako sedmica bude odmicala, ljubavne prilike će se poboljšavati, ali idite polako. Nemojte forsirati svoje ideje jer još nije pravo vrijeme za eksponiranje. Radite tiho i strpljivo čekajte svoju priliku. U trenucima stresa, okružite se pozitivnim ljudima. 

Strijelac Prva polovica sedmice može donijeti osjećaj da vas ljubav izbjegava, ali sredinom sedmice neki će problemi nestati. Budite oprezni u situacijama koje vas izazivaju na provokacije. Ponekad ćete se morati suočiti s žrtvama ili gubicima. Prihvatite izazove bez forsiranja, a rezultati će se prikazivati s vremenom. 

Jarac Bit ćete šarmantni i privlačni drugima, što vam može donijeti nova poznanstva. Nemojte ostati sami, jer su ovo vaši dani za ljubav. Oni koji su razmišljali o sebi znaju što žele i krenut će tim putem. Međutim, oni koji to nisu učinili mogli bi se suočiti s posljedicama svojih ambicija. Iako će biti izazovno, nastavite dalje. 

Vodolije Zasićenje izlascima navest će vas na povlačenje i osamu. Osjećat ćete se najbolje kod kuće, a ako imate voljenu osobu uz sebe, to će biti još bolje. Oni koji su sami će više vremena provoditi u društvu, ali njihova mašta neće imati granica. Na poslu će biti izazova, a s autoritetima će možda biti napetosti. Budite oprezni u komunikaciji i ne forsirajte svoje ideje, jer još nije pravo vrijeme za njih.

Ribe Dok razmišljate o svojoj ljubavnoj prošlosti, vaša sadašnjost može proći neprimjećeno. Moguće je da propustite neku priliku jer niste dovoljno budni. Ipak, oni u vezama će pronaći zajednički jezik. Da biste poboljšali ono što radite, otvorite se i surađujte s drugima. Ne smijete imati stav da ste iznad drugih; introspekcija će vam pomoći da jasnije sagledate situaciju i olakšate sebi.

No comments

Powered by Blogger.