Vladavina Vage do 22.10 - Rakovi stižu novi počeci, Strijelčeve čeka uzbudljiv period

Stiže vladavina Vage od 23.9 od 22.10 – Evo što donosi svakom znaku Zodijaka! 


Ovan Ova sezona donosi važne promjene za vas, s lunarnim događajima koji aktiviraju osjetljive dijelove vaše karte. Pomrčina Sunca 2. oktobra mogla bi donijeti značajne promjene u vašim osobnim i profesionalnim odnosima. Dok neke veze mogu završiti, druge će se tek oblikovati. Mars, vaš vladar, prolazi kroz Raka, što može izazvati emocionalnu napetost. Važno je uzeti vrijeme za sebe kako biste se smirili. Pun Mjesec 17. oktobra će dodatno pojačati interakcije s voljenima i možda otvoriti važne razgovore. Kako Pluton kreće direktno u Jarcu, vaša karijera će dobiti novi zamah, potencijalno vas dovodeći do prepoznatljivosti. 

Bik Ovaj mjesec donosi vam bljeskove inspiracije, zahvaljujući Plutonu i Uranu u vašem znaku. Iako će neke ideje možda izgledati nedovršeno, mogu se kasnije razviti u značajne projekte. Dani između 1. i 7. oktobra savršeni su za bilježenje vaših misli. Mars će vam pomoći da izrazite svoje ideje, posebno na ključnim datumima 5., 14., 17. i 22. oktobra. Pomrčina Sunca 2. oktobra može povećati vaše radno opterećenje, stoga se pobrinite da se dovoljno odmarate. Pun Mjesec 17. oktobra može donijeti osjećaj iscrpljenosti, pa budite oprezni. 

Blizanci Ova sezona može vam donijeti divne trenutke, posebno u ljubavi. Merkur će boraviti u vašoj petoj kući romantike od 26. septembra do 12. oktobra. Pomrčina Sunca 2. oktobra može donijeti sudbinske romantične susrete ili nova prijateljstva. Tokom ovog perioda, Merkur u Škorpiji od 13. oktobra povećat će vaše radne obaveze, dok će Venera i Saturn raditi zajedno na važnim projektima. Dani između 1. i 7. oktobra mogu biti prilike za napredovanje u karijeri. 

Rak Sezona Vage donosi nova otkrića i početke. Mars u vašem znaku potaknut će vašu energiju, ali pazite na svoju emocionalnu ravnotežu, posebno oko punog Mjeseca 17. oktobra. Ovaj period može donijeti važne razgovore s voljenima. Venera će cijeli mjesec pozitivno utjecati na vaše veze, otvarajući mogućnosti za nova prijateljstva ili romantične veze. 

Lav Iako volite društvo, ova sezona možda će vas potaknuti da više vremena provedete sami. Mars u vašoj dvanaestoj kući može donijeti osjećaj umora, pa ćete možda trebati više privatnosti. Ovo je doba introspekcije i povezivanja s vlastitom intuicijom. Venera će poboljšati odnose u vašem domu, a posebno 4. oktobra, kada bi moglo doći do ozbiljnih razgovora o predanosti.

Djevica Sezona donosi praktične teme oko novca i resursa, posebno između 30. septembra i 2. oktobra. Merkur će potaknuti vašu pažnju prema financijama, a Venera i Saturn od 4. oktobra otvorit će razgovore o partnerstvu i intimnosti. Pun Mjesec 17. oktobra donijet će energiju koja potiče važne odluke, stoga budite otvoreni za iskrene razgovore o svojim potrebama i granicama. Iskoristite ovu sezonu za rast i promjenu, jer ona donosi brojne prilike za osobni i profesionalni napredak. 

Vaga Drage Vage, ova sezona označava završetak važnog putovanja za vas, usmjerenog na transformaciju identiteta. Ovaj proces, započet u ljeto 2023. i završava u januaru 2025., dostiže vrhunac s pomrčinom Sunca 2. oktobra koja se odvija u vašem znaku. Očekujte zatvaranje nekih vrata i otvaranje novih, potičući vas da ostanete vjerni svojim željama. S Venerom u Škorpiji, preferirat ćete dublje veze umjesto površnih. Mars će vam pomoći da ostvarite karijerne ciljeve, ali pripazite na moguće sukobe u interakcijama s drugima, osobito oko 5., 14., 17. i 22. oktobra. 

Škorpije Drage Škorpije, pripremite se na emocionalnu dubinu. Mars, vaš vladar, putuje kroz Raka, potičući vas da se zaštitite. Iako ćete možda više vremena provoditi sami, možete osjetiti želju za putovanjem. Pomrčina Sunca 2. oktobra nastavak je procesa koji razotkriva stara uvjerenja. Venera u vašem znaku od 22.9. do 16.10. donosi samopouzdanje, a posebno 7.10. možete privući nekoga posebnog. 15. oktobar može donijeti romantična iznenađenja.

Strijelac Sezona Vage donosi vam uzbudljivu metamorfozu! S Venerom i Marsom u vašem polju introspekcije, samoća će biti vaš saveznik. Pomrčina Sunca 2. oktobra može razotkriti informacije o prijateljima i društvenim krugovima, dok pun Mjesec 17. oktobra može donijeti romantične tonove. Jupiter, vaš planet, kreće u retrogradnost 9. oktobra, nudeći vam priliku za introspekciju i preispitivanje veza.

Jarac Sezona Vage donosi vam završetak perioda transformacije u karijeri. Pomrčina Sunca 2. oktobra označava kraj jednog poglavlja. Iako su promjene teške, slavite svoju otpornost. Od 4. do 7. oktobra, nova prijateljstva će cvjetati, dok Mars u vašem sektoru odnosa može izazvati nesuglasice. Budite spremni na komunikaciju oko 5., 14., 17. i 22. oktobra kako biste izbjegli nesuglasice kasnije. 

Vodolija Ova sezona Vage donosi promjene u percepciji. Pomrčine Sunca 2. oktobra i punog Mjeseca 17. oktobra će otvoriti nova vrata za razumijevanje svijeta. Vaše kreativne ideje će biti naglašene, a Venera u vašem karijernom polju donosi pozitivne veze s kolegama. Mars u Raku održat će vašu motivaciju visokom, pomažući vam da se fokusirate na projekte. 

Ribe Nakon nedavne pomrčine 17.9., sada je trenutak introspekcije. Pomrčina Sunca 2. oktobra potiče vas da razmislite o svojim pravim željama. Iako to može biti izazovno, ovaj proces će vam pomoći da razotkrijete duboko skrivene informacije o sebi. Venera u devetoj kući potiče vas na putovanja i istraživanje novih filozofija. Između 4. i 15. oktobra, razmislite o novim praksama koje vas inspirišu.

No comments

Powered by Blogger.