Sedmični horoskop od 07.10 do 13.10 - Sreća bi mogla da prati Ovnove, Rakove i Vage

Sedmični horoskop od 07.10 do 13.10 za sve znakove Zodijaka 


Ovan Ovnovi bi trebali biti spremni na nepredviđene situacije ove sedmice. Stvari se neće odvijati onako kako su zamislili, što može donijeti probleme. Da bi izbjegli veće komplikacije, trebaju obratiti pažnju na sitnice. Oni koji se bave brojevima, poput finansija ili statistike, imaju šanse za sreću. No, energija ih može učiniti impulzivnijima, što bi moglo dovesti do neočekivanih odluka. 

Bik Zaljubljenim Bikovima se savjetuje da ne budu previše uporni i da umjesto toga biraju diplomatskiji pristup u odnosima. Ova sedmica je bolja za planiranje nego za započinjanje novih projekata. Ako ne preuzmu inicijativu, mogu propustiti prilike za pozitivne promjene. Kućne obaveze najbolje je ostaviti za vikend. 

Blizanci Blizancima će intuicija i podrška voljenih pomoći da brže donose odluke. Njihovo dobro raspoloženje bit će ključno za uspjeh. Pozitivne misli privlače sreću, a tokom sedmice će imati mnogo emocionalne snage. Ipak, trebali bi paziti da ne preopterete svoje tijelo, jer će Venera smanjiti njihovu fizičku energiju. 

Rak Rakovi će se suočiti s izazovima poput stresa i nesporazuma. Njihovi hobiji mogu poslužiti kao izlaz iz tih situacija, dok će mirni kućni poslovi i odmor pomoći da se smire. Ova sedmica neće biti povoljna za ljubav, a svakodnevni problemi će zahtijevati dodatno vrijeme i energiju. 

Lav Lava se savjetuje da izbjegavaju nova poznanstva i konflikte u domu i na poslu. Održavanje smirenosti i pronalaženje kompromisa bit će ključno. Ova sedmica zahtijeva fleksibilnost i razumijevanje, jer će ljudi cijeniti tu osobinu i uzvratiti kasnije. 

Djevica Djevice će se suočiti s izazovima, posebno na početku sedmice kada će negativne osobine doći do izražaja. U srijedu će situacija postati povoljnija uz podršku Merkura, što će pomoći u borbi za prava i slobode. Ključno je da se Djevice fokusiraju na sadašnjost, umjesto da razmišljaju o prošlosti ili budućnosti. 

Vage Vaga će se ove sedmice suočiti s emotivnim izazovima. Oslobađanje negativne energije može ih učiniti malodušnima, otežavajući im suočavanje s problemima u ljubavi i na poslu. Bolje je odgoditi nove projekte i poznanstva, a fokusirati se na vlastite emocije.

Škorpije Škorpije će osjećati nervnu napetost. Odmor i komunikacija s pozitivnim ljudima pomoći će im da se oslobode stresa. Ova sedmica nije pogodna za putovanja ili fizički napor. Umjesto toga, trebaju se posvetiti malim zadovoljstvima koja će im poboljšati raspoloženje. 

Strijelac Strijelac započinje period samorazvoja. Trebaju sticati nova znanja ili vještine, a vikend će biti idealan za važne zadatke. Promjena prioriteta može biti korisna, ali se trebaju čuvati prekomjernih očekivanja zbog Venere. 

Jarac Jarčevima će intuicija pomoći u donošenju važnih odluka, ali se ne smiju oslanjati isključivo na nju. Ovo je vrijeme za duhovno prosvjetljenje i rad na sebi. Zajedničko rješavanje problema donijet će sreću u ljubavi, dok bi samci trebali čekati priliku za nova poznanstva. 

Vodolija Ova sedmica donosi izazove Vodolijama, s mogućim manjih problemima u različitim aspektima života. Promjena okruženja i rutine može im pomoći da se opuste. Važno je da ne podležu teškoćama i da pokušaju gledati na probleme iz druge perspektive. 

Riba U ljubavnoj sferi, slobodne Ribe mogu očekivati značajne promjene i nova poznanstva. Trebaju se više posvetiti porodici i bliskim osobama, a na poslu bi trebali izbjegavati teže zadatke i prazne brige. Umor je normalan, pa nema potrebe za prekomjernom brigom.

No comments

Powered by Blogger.