Sedmični horoskop od 21.10 do 27.10 - Sreća bi mogla da prati Vodolije, Blizance i Ovnove

Sedmični horoskop od 21.10 do 27.10 za sve znakove Zodijaka 


Ovan Ako još niste pronašli svoju srodnu dušu, obratite pažnju na ljude iz radnog okruženja. Moguće je da je netko od njih zaljubljen u vas i čeka da to primijetite. U slučaju da ste već u vezi, vaš odnos će biti stabilan, s obostranim zadovoljstvom i mirom. Možda će vam se činiti kao da vas okružuju izazovi, no zapravo je to prilika da se suočite s problemima i postignete bolje poslovne rezultate. Pred vama je mala borba, ali važno je da se borite i ne odustajete. 

Bik Moguće je da ćete se osjećati usamljeno, osim ako to nije vaš izbor. Oni koji su u vezama prolaze kroz fazu zasićenja, što će zahtijevati trezvenost da izdrže. Ovo stanje neće potrajati dugo, stoga se strpite i prođite kroz to. Neki od vaših suradnika otvoreno će vam pokazati svoju naklonost, dok će drugi jasno dati do znanja da vas ne vole. Prihvatite obje strane bez prevelikog uzrujavanja, jer ćete tako znati s kim imate posla. Držite se postavljenih pravila. 

Blizanci Ljubavni aspekt vašeg života donosi vam sreću. Mnoge prilike će vam se otvoriti lakše nego inače, a pozivi na zanimljiva okupljanja će biti učestali. Ako ste sami, prihvatite te pozive i izađite među ljude; oni vas očekuju. Da biste poboljšali ono što radite, važno je da se otvorite i surađujete s drugima. Ne smijete imati stav da ste neosvojivi, jer to može otežati stvari. Radite na vlastitoj analizi kako biste stekli jasniju sliku i olakšali si zadatke. 
 
Rak Strpljenje i tolerancija mogli bi poboljšati vaš odnos s voljenom osobom. Rasprave, pogotovo one motivirane ljubomorom, neće donijeti rezultate. Trenutno je vrijeme za suzdržanost i igranje "zatvorenih karata". U poslovnom kontekstu, suradnja s uglednim ljudima postaje važnija, a vi ćete biti ključni kotačić u toj igri. Ne budite skromni, već se usudite izraziti svoje ambicije. Razumijevanje vlastite pozicije donijet će vam više prilika. 

Lav Malo ćete se opustiti i usporiti svoj pristup zavođenju i uživanju. Voljena osoba će uživati u razgovoru s vama, što će vas dodatno zbližiti. Ako ste sami, lako ćete pronalaziti društvo, iako će početak nekih veza biti neobavezan, s mogućim raspravama. U radu s mladim suradnicima ili novim timovima, pokazivanje emocija može vas dovesti u situaciju da izgledate neprofesionalno. Zbrka u komunikaciji proizlazi iz žurbe, pa će bolja priprema donijeti više staloženosti i bolje rezultate. 

Djevica Trenutno ćete biti usmjereni na zabavu, bez prevelikih težnji za ozbiljnom vezom. Ako se ozbiljna veza dogodi, bit ćete spremni prihvatiti je. Oni koji su već u vezama povezat će se s mladim društvom i zajedno će provoditi vrijeme. Dopustite drugima da se izraze i pažljivo ih slušajte; to će donijeti bolje rezultate nego raditi isključivo na svoju ruku. Budite strpljivi i vjerujte da će se sve kasnije posložiti. 

Vaga Postajete svjesni da mržnja i svađe ne vode nikamo. Ponekad je bolje povući se, razmisliti u tišini, pa čak i o onome što vas trenutno smeta. Nakon toga, otpustite negativne emocije i fokusirajte se na pozitivne aspekte svog života. Tokom sedmice, usmjerit ćete se na rješavanje važnog financijskog pitanja, što uključuje ulaganja, raspodjelu sredstava ili sufinanciranja. Ova tema će biti ključna, pa se ponašajte realno i profesionalno. 

Škorpije U ovom periodu vaša podsvijest će biti iznimno aktivna, posebno kada su u pitanju ljubavne teme. Bit će to povoljno vrijeme za introspekciju, pa se usredotočite na sebe i svoja osjećanja. Neki od vas možda će otkriti da im prija samoća, jer intuicija sugerira da su pred velikim promjenama ili novim iskustvima. U poslu, suočit ćete se s izazovima i nadmudrivanjem, ali ćete utjehu pronalaziti u privatnom životu. Vaši odnosi s autoritetima neće biti najbolji, pa je bolje da ne inzistirate na svojim idejama, jer ste trenutno u nepovoljnoj poziciji. Pokušajte izdržati situaciju s tolerancijom. 

Strijelac Iako emocionalno nećete osjećati ispunjenje koje ste priželjkivali, vaš pozitivan stav će vam donijeti određene ljubavne prednosti. Partner će to primijetiti i cijeniti vašu privremenu nezainteresiranost. Strpljenje i taktičnost bit će ključni u ovom razdoblju. U poslu, uspjeh će ovisiti o suradnji i spremnosti na kompromise. Nemojte forsirati svoje ideje, jer trenutno vode drugi. Otvorenost i kooperativnost bit će vam od pomoći da sve ide u pravom smjeru. 

Jarac Mnoge Jarčeve mučit će osjećaji čežnje, a može se činiti da je ljubav nedostižna. Ipak, ona je bliže nego što mislite, iako se trenutno ne očituje. Budite strpljivi i uporni, posebno ako ste u vezi – nemojte forsirati izražavanje emocija. Vaš trud će biti nagrađen, a vi ćete stjecati na važnosti. Ponekad ćete se osjećati previše istaknuto, no vaša skromnost i stidljivost bit će primjer drugima. Radit ćete predano, bez mnogo pitanja. 

Vodolija Vaša energičnost i poduzetnost u ljubavnom životu mogu povremeno prelaziti u ludost. Male ljubomore su moguće, ali brzo će proći. Potrebna vam je malo više samokontrole kako biste se osjećali sretnije. Oko sebe ćete primijetiti mnoge koji bi željeli surađivati s vama. Važno je bolje se povezati i osmisliti učinkovit organizacijski plan. Kada to postignete, samo treba slijediti ono što ste zamislili. Imate kapacitet za to. 

Ribe Ljubav će vas pratiti na svakom koraku i u svakom danu. Neće biti potrebno mnogo da je ostvarite, a mir koji osjećate mogao bi vas zbunjivati, jer volite izazove. Većina vas bit će zadovoljna i s malim sitnicama koje će rado dijeliti. Ipak, nemojte žuriti s realizacijom svojih ideja; iako su se neka vrata otvorila, još nije vrijeme za akciju. Radite tiho i prema pravilima igre. Strpljivo čekajte svoje prilike, one će doći. Pokušajte se okružiti vedrim ljudima.

No comments

Powered by Blogger.